diumenge, 8 de juny del 2008

RESULTATS A CAN ESQUERRA

SECTOR MOQUETA:
JUAN PUIGCERCÓS: 2.616 vots (37,22%)
JOAN RIDAO: 2.636 vots (37,52%)

REAGRUPAMENT.CAT:
JOAN CARRETERO: 1.937 vots (27,56%)
RUT CARANDELL: 1.384 vots (19,70%)

SECTOR MANTELERIA:
ERNEST BENACH: 1.875 vots (26,68%)
RAFEL NIUBÒ: 1.671 vots (23,79%)

ELS ALTRES:
JAUME RENYER: 569 votets (8,10%)
URIEL BERTRAN: 1.294 vots (18,42%)

Companys, aqui s'acaba el que es donava. El militants d'esquerra han donat el triomf al sector sociata (què n'esperaves d'ells també, pobrets) i, per tant, ja ens podem preparar per tres anys més d'espanyolisme al govern català fins que arribin les properes eleccions, els tres perdedors deixin de sumar i, per tant, recuperem la dignitat al capdavant del país.

Carretero, no desfalleixi. No el mereixien.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Si la militància d'ERC esta dividida en tres grans blocs i un de minoritari, potser en breu veurem un altre escissió, com la de PRC del primer tRIPartit, la del PI de Colom o la de'n Joan Hortelà o la de ERC-H del 1977...

Una pena que no tinguin clar que han de lluitar per Catalunya i que enfrontant-se amb catalanistes no s'avança. El pitjor és que creuen que al costat (per no dir sota) d'espanyolistes com els del psc-PSOE si poden fer-ho. Trist!

ddriver ha dit...

tranquils catalans,sempre sera millor qe els 23 anys que varem patir sent amics de l´ultra dret espanyola

Anònim ha dit...

ddriver, com pots ser tant curtet?

Anònim ha dit...

personalment no estic gaire informat del que oferien els uns o els altres.

Només sé que en Puigcercós va organitzar un combomix amb futbol, sopar i no se que més. Només li faltava un bingo.

Lleig. Això és més típic del PP.

Dessmond ha dit...

ERC és la versió micro del que és avui Catalunya.
Sense un escenari tant esquarterat potser el resultat final hagués estat radicalment diferent.
Aquí també es veu la genialitat de posar en dansa candidatures de palla.

Anònim ha dit...

Joan Carretero era quasibé l'única raó per la qual encara em platejava si votar o no ERC.

És una pena que l'únic partit que se'n diu independentista s'arrossegui d'aquestes maneres.

El que hauria de fer en Carretero ara és fer-li una proposta deshonesta al López Tena i fundar un gran partit independentista com cal, i no aquesta vergona de ERC.

Anònim ha dit...

Doncs jo penso trencar una llança a favor del sector Puigcercós. Com a mínim saben el que volen i tenen les idees clares, i això ja es molt. Han donat suport al PSOE, es un sector governamental, i prefereixen l'estabilitat abans que cap altra cosa. Doncs bé, és la seva opció. No m'agrada Montilla, no m'agrada gens, ni m'agrada el que significa a dia d'avui -ni ha significat mai, collons- el PSC. Però m'agrada molt menys que seguim amb els ecofeixistes d'ICV al govern.

Però Carretero, no era la solució. De fet, no existeix una "solució" total. Vull recordar que Carretero ha tingut la seva ex-dona cobrant un sou per un lloc fals a l'ajuntament de Puigcerdà. Aquest home no és de fiar.

Ara és el moment de que a Catalunya hi hagi una oposició competent. Que CDC renovi files d'una vegada per totes i aclareixi cap a on dirigeix el seu discurs. Si CiU s'ha quedat sola a l'oposició, tot i guanyar les eleccions per un marge prou gran com per gaudir de legitimitat, ha estat per culpa d'un sector dirigent que no va saber mantenir un diàleg obert amb la resta de forces catalanes. S'ha de treballar, canviar de directiva, no permetre l'endogàmia política -tenir una "aristocràcia" hereditària dins del partit, com és l'Oriol Pujol, no és democràticament sa, per bo que sigui- dins de la cúpula dirigent i treballar per fer les coses bé. Si CiU tingués els deures fets, ara les Diputacions no serien del PSC.

23 anys de pujolisme no van ser bons, ara n'estem pagant el preu. La política, a excepció de l'àrea metropolitana -on hi ha instaurat un consell del soviet suprem, no uns ajuntaments democràtics-, és cíclica: tot té un principi i un final.

PD: No feu cas a ddriver. A part d'analfabet -no sap escriure- forma part d'aquell nefast col·lectiu ple de galls de baralla que és el dels taxistes.

Dessmond ha dit...

lo gené,
Dius:
"23 anys de pujolisme no van ser bons, ara n'estem pagant el preu. La política, a excepció de l'àrea metropolitana -on hi ha instaurat un consell del soviet suprem, no uns ajuntaments democràtics-, és cíclica: tot té un principi i un final."

Sóc incapaç de desxifrar el missatge.

Anònim ha dit...

Perdoni, sr. Dessmond, temo que amb l'afany d'escriure ràpid m'he deixat alguna lletra. Hauria d'anar així:

"23 anys de pujolisme no van ser bons, ara n'estem pagant el preu. La política, a excepció de a l'àrea metropolitana de Barcelona -on hi ha instaurat un "comitè del soviet suprem", no uns ajuntaments democràtics-, és cíclica: tot té un principi i un final."

Ara sí.

El que remarco és l'alternança del poder, el joc democràtic. Joc que no es dóna a l'àrea metropolitana de Barcelona, on els ajuntaments duen gairebé trenta anys en mans dels socialistes. Crec que m'explico prou bé.

Anònim ha dit...

L'alternança és una falàcia inventada per l'oposició.

Una cosa funciona o no funciona.

Si no funciona es canvia i ja està.

I en aquest país no funciona res. Començant per l'electorat.

Anònim ha dit...

lo gené
trenca una llança a favor d'en Puigcercós i malaguanyada llança... El dia de les votacions estaven esmaperduts, però no pas pel país sinó per ells mateixos. I és que no es pot ser polític professional i acaparar càrrecs fins a la jubilació. ERC no sap estar al govern, investigueu els càrrecs d'assessors, per exemple. A què es podrien dedicar aquells que no tenen ni ofici ni benefici? Aquí tothom està lligat a la hipoteca i això pels d'ERC vol dir baixar-se els pantalons quan calgui davant el PSOE.

Anònim ha dit...

perdoneu que no m'he presentat i m'ha sortit anònim, sóc la Cassandra.

Anònim ha dit...

Com a mínim s'han ventilat el Vendrelletti...

Ara que, coneixent-lo, segur que continua putejant des de l'ombra, el gàngster analfabet aquest.