dimecres, 7 de maig del 2008

"Ultraje"?

Observo perplex l’empresonament d’un tal “Franki” per haver comès el terrible delicte d’haver ultratjat la bandera espanyola l’any 2002. El noi, de nom Francesc Argemí i natural de Terrassa fot una pinta d’okupa-alternatiu de tres parells de collons. De pollós, vaja. Segurament fariem un sopar i acabariem a hòsties. Que ell deu ser a la Xibeca el que jo al gintònic de Hendrick’s amb tònica Fever Tree. Però anem a estudiar el bàndol contrari:

Enrique Rovira del Canto, magistrat de la secció 7ª de l’audiència provincial de Barcelona. Oficial Superior del cos jurídic de l’Armada Espanyola i fiscal militar en época franquista.

Si tenim en compte quina mena de tros de fill de puta (de fill de puta en sentit figurat, s’entén, que la seva mare prou pena deu tenir) ha exercit de “justicia” en nom de l’estat espanyol, jo em decanto pel de les rastes. Discutiriem per l’estètica, si. I per si un govern ha de dedicar el que recapta dels impostos a incentivar la industria i cuidar l’empresari que proporciona llocs de treball o bé a mantenir ganduls. Si s’ha de cosir a impostos les rendes més altes desincentivant d’aquesta manera l’esforç personal i gairebé obligant al frau fiscal per tal de subvencionar paràsits o no. Però una cosa ens uneix: tenim clar quin és el nostre país i quin no. Discrepem sobre on anem, no d’on venim ni què som. Per entendre’ns: en Franki és dels meus (o jo dels seus) i els altres són els altres.

I és que té collons que en plè segle XXI encara es mantingui com a delicte l’”ultraje a la bandera”. Mira, en la bandera española dels collons ja m’hi cago. I de fet, el delicte de què s’acusa a en Franki l’he comès jo també en altres ocasions (a Teià, més assenyats, l’estanquera no hi oneja).

Mira, nosaltres som catalans i no pas espanyols. I l’ocupació espanyola ja la tenim clara cada vegada que anem a la platja i n’hem d’aguantar la infestació de xarnegots que hi ha. Veient la proliferació de cotxes “tunning”. Veient quants vots treuen els socialistes al nostre país. Que ens han envaït i ens han omplert el país de la seva pitjor purria ja ho tenim clar sense necessitat de penjar-hi la seva bandera. No cal, doncs, que ens ho refreguin pels nassos.

Per tant, doncs, em sembla molt més greu que la máxima autoritat per sol.lucionar el tema de l’atur siguin un que té “ehtudio de comersio” o la primera figura institucional del país no sàpiga parlar el nostre idioma que no pas això de la bandera. El tal Franki, car les rastes i la pinta d’Okupa és un patriota. I és molt injust que per tenir els mateixos ideals de país que pugui tenir jo, o tu (és per això que és a la garjola, que ningú s’enganyi) l’hagin fet presoner.

No sé què és el que pot fer cadascú per ajudar a que el deixin en llibertat. Entenc que la gent amb fills i hipoteca no es pot permetre anar de manifestacions. Però algún tipus d’ofensiva s’ha de poder dur a terme. No ens podem quedar de braços plegats. Personalment no sé què faré, però alguna cosa hi he de fer. Per justicia social. És d’aquelles coses que, o ets d’un bàndol o d’un altre. Blanc o negre. Barça o Madrit. Catalunya o España. Cultura o socialisme.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla que allà on escrius "car" de fet volies dir "malgrat".

Anònim ha dit...

Amic Karbeis, totalment d'acord. Està clar que aquest noi està a les teves antípodes, però això no vol dir que no poguessis sopar-hi i acabar rient que t'hi cagues. Que de molt verdes n'han madurat, ja...

Sí que s'hauria de fer alguna cosa, però jo tampoc sóc de fer un post tipus "Free Willy".

Podríem quedar per ultratjar la bandera i la pàtria (les seves, clar), a veure si ens detenen. No sé, pugem a Montjuic i "hola què tal, sóc el Perdi de la Banqueta i vinc a esquinçar la bandera. Que em poden detenir, siusplau?".

L'exèrcit i SOS Racisme contra tu. Molaria, no?

Jajaja!

Karbeis ha dit...

Anònim: no, volia dir "car". Si hagués volgut dir "malgrat" hauria dit "malgrat". No pago pas per lletra escrita.

Perdedor: a tu t'haurien d'arrestar per pixar dins d'un autobús! Ara, és bona idea això de Montjuïc. Com quedem? Si vols fem la prova: tu esquinces un tros de l'espanyola i jo trepitjo la senyera, m'hi cago a sobre i després la cremo. Què t'hi jugues que a mi no em passarà res mentre tu vas amb en Franki, el De La Rosa i el Mario Conde?

Dessmond ha dit...

I el conseller d'Interior de torn, que fa sobre el cas?. Ell era, quan mirava els toros des de la barrera, el que mai penjaria una estanquera en seu oficial.
Quina manera de vendre'ns per quatre duros!

vilapou ha dit...

Karbeis, com pràcticament sempre, d'acord amb el fons malgrat (jo aquí hi vull posar malgrat i no car) alguna diferència en la forma...
El problema és aquest, que la gran majoria estem d'acord en què tot això és una bestiesa, però ni anem a la manifestació, ni estripem res, ni cremem res...
Quina sort ténen els cabrons!

Mikel ha dit...

Segons vaig sentir per la radio si hagues accedit a pagar uns 50 euros per comprar una nova bandera ja estaria el tema arreglat , de fet un altre acusat ho va fer i ja es casa , pero en Franki tot i que la seva abogada asegura que li va suplicar repetides vegades que accedis a pagar es va negar.