dimecres, 23 d’abril del 2008

Que en perduri l'esperit

Amics, canviem la imatge corporativa. Per fer el que fèia ell s'havien de tenir molt ben posats. Abans es fèien dir FAI, avui es diuen d'una altra manera. Però ells segueixen sent xusma autoritària i dictatorial. I nosaltres gent que no ens deixarem trepitjar. Abans t'etzibàven 7 trets al cap i et deixaven abandonat a l'Arrabassada. Avui en dia no ténen collons de fer-ho. Ells s'han empetitit mentre nosaltres creixiem.



Si, hem tornat.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Oh! Un manrussià il·lustre! Això em fa pensar que la propera, hauria de ser a Manresa...

Bentornat, amic!

Anònim ha dit...

holes karbeis!!! estic molt content de tornar-te ha llegir , he tingut problemes informàtics , i per cert soc del club dels cansats que fem feina, ho sigui, dormir poc, pencar molt i guanyar més que els taüls!!! veig que vas anar a Granollers i resulta que estavem ben aprop i no ho sabia,llàstima! i tb estic d'acord que amb sopars tot s'entèn millor.heheheh pep

Karbeis ha dit...

Amic perdedor: si. I tant que si. Tinc gepeese i, per tant, arribo on sigui (de totes maneres, segueixo pensant que des que es va "perdre" el "tedeká" Manresa mai no tornarà a ser el mateix.

Anònim, celebro la seva actitut. Hi ha socialista a mantenir i, o treballem nosaltres o això s'ensorra :P

Anònim ha dit...

Esperant, estem!. frisant...

vfszhrqi, bonica conjunció a la comprovació de paraules.

Anònim ha dit...

quan era petita i em preguntaven de quin equip de futbol era, jo sempre deia que era del tedeká manresa, si és que sóc una catxonda!

Salvador ha dit...

El tedekà no és el que era però sempre quedarà la vista de Montserrat des del balcó de casa a la plaça de l'Om, fa molts anys que no sóc a Manresa però encara ho tinc gravat.

Anònim ha dit...

Bentornat Karbeis!!! m'ha fet molta gràcia el que tens posat al teu perfil sobre que t'agrada el teatre, la muntanya i tal... Apa, una abraçada

Anònim ha dit...

Visca!

Anònim ha dit...

endavant!