dimecres, 5 de març del 2008

Puta per puta: cara

És una llàstima, però els polítics que composen les llistes del PP acostumen a ser gent molt més preparada i infinitament més formada que la colla de paletos analfabets i trepes que formen les del PSOE.
Que tant si guanya el PSOE com si guanya el PP ens donaran ben pel sac és una evidència. Que durant els darrers quatre anys Catalunya ha fet un salt és evident. Un salt important, diria jo. Algú, però, s’atreviria a afirmar amb el cap ben alt que aquest salt ha estat cap endavant? Hola? Hi ha algú?
Amb el PSOE no podem esperar res de res. Va quedar clar durant els 14 anys d’en Gonzalez i, per si algú en tenia cap dubte, hem hagut de patir 4 anys de ZP on, el màxim que poden destacar al capítol de l’haver és haver portat l’AVE (que no deixa de ser un pututren que uneix Madrit amb un altre punt de la perifèria: Cataluña –amb ñ-. Que ningú s’enganyi).
Amb el PP tampoc no podem esperar res. On és la diferència, doncs? Molt fàcil: amb el PSOE s’hi posaran vaselina perquè no ens fagi tant de mal, i el sector més justet de la societat no se n’adonarà que ens l’estan endinyant fins el fons. El grec, amb el PP, serà bastant més evident. I per tant, doncs, és més fàcil que la societat desperti d’una vegada i se n’adoni que el que realment necessitem és autodeterminar-nos.
En aquest sentit, doncs, avançarem més cap a la independència amb en Rajoy de president que no pas amb el mentider d’en Zapatero.

I quatre consideracions: dormo entre 3 i 4 hores al dia, que és el que té treballar com un cabró. Les conseqüències per la salut són bastant evidents, doncs no només sóc capaç de perdre 5 kgs per setmana en èpoques d’estrès fort sinó que fan que cíclicament el cos digui prou en forma de fortíssimes neuràlgies que em treuen de circulació. Això em possibilita un nivell de renda bastant per sobre de la mitja per –erròniament, ho sé- intentar que als meus fills mai no els falti de res. Mentre jo estudiava i treballava, altres anàven al bar. I mentre jo treballo, d’altres són al bar o al gimnàs. És just Herrera, tros de fill de puta, que a costa de la meva salut jo hagi de pagar més impostos que els que es passen la tarda el bar o al gimnàs? I una merda. Ganduls, treballeu. I en aquest sentit, tinc més dret jo gastar-me dos-cents euros en una funda GUCCI pel meu ipod o 500 € en un sopar, que a possibilitar que un gandul d’aquests sigui atès dignament en un hospital públic. Com que me’ls guanyo jo me’ls gasto com em rota dels pebrots. Només faltaria que m’hagués de venir a robar un comunista de pa sucat amb oli com tu per tal que quatre desgraciats puguin continuar fent la seva jornada justeta de 8 hores de merda sota l’amenaça de llançar-me al damunt el comitè d’empresa. Ho entens, imbècil?

I Chacón, nena, no cal que t’hi esforcis. Crec que el teu objectiu a la vida és practicar-li una fel.lació al teu líder ZP. Que ets una autèntica llepaculs queda clar només mirar-te. No pretenguis, doncs, que ens creiem que mai votaràs res en contra del teu partit per tal de defensar Catalunya. De fet, ja és bastant sorprenent que tinguis la barra de contemplar una possible situació on el teu partit pugui proposar quelcom que atenti contra Catalunya. Mostres n’hem tingut durant aquesta legislatura, i encara és l’hora que tu hagis de dir alguna cosa. N’enganyaras un bon grapat, és cert. Però si veiéssis el nivellet que ténen, te n’adonaries que tampoc és cap mèrit.

I sobre en Pizarro, què es pot dir? En tant sols una setmana ha deixat ben clar el que és Catalunya pels espanyols: amb les declaracions de la “rausa” tot demanant-nos que ens portéssim bé “porque los españoles lo que queremos es venir aqui a veranear” va quedar bastant clar que, per ells, el nostre país ha de ser això: un espot on poder venir a passar l’estiu i fer-se un banyet el madrilenyot de torn. I declarant que els catalans erem com “el amigo gorrero” per, acte seguit, dir-nos que no teniem perquè queixar-nos ja que fa 30 anys ja teniem autopistes mentre ell havia d’anar de Terol a Madrit per carretera...
Fa falta afegir alguna cosa més perquè hom vegi el tarannà d’aquesta gent? Doncs això.

I per últim, i després del “boicot” dels onanistes arrepentits d’e-cristians a la Montserrat Candini i en Feliu Guillaumes ja m’ha quedat clar quins dos senadors de CiU acompanyaran al candidat del PRC a la meva papereta “sepia”.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Collons Karbeis! Ben bé que les 3 horetes de son tan sentat com una patada als collons.

A veure si buidem més sovint company :-)

Anònim ha dit...

Diumenge votaré CiU, per motius sentimentals. No en tinc d'altres, potser perquè molts anys he votat PSC. Segurament per què sóc un analfabet, trepa, o indocumentat.

Karbeis: et segueixo de fa molt temps, (fins i tot físicament) i els teus escrits mai m'han deixat indiferent, el que passa és que trobo que estas pujant el nivell de la merda, vull dir que anar d'aprenent d'enfant terrible està bé un cert temps, però ara potser ja cansa. T'hauries de buscar altres arguments per criticar als teus adversaris, als que no tenim cap estudi ni preparació de cap mena, ens senta com una patada als ous el teu escrit, el teu menyspreu.

De ben segur que estas molt ben preparat intelectualment, i segur que has fet números i et compensa, però deixa que et digui que no em sembla massa bon negoci patir neuràlgies per poder tapar el teu ipod amb una funda gucci. POtser et resultaria més rendible fer-li de ganxet.

En fí, diumenge votaré CiU a pesar teu i de l'Oriol Pujol

Karbeis ha dit...

Davit: doncs si, company, doncs si ;)
Anònim, em costa de creure que em "segueixis de fa molt temps" i et puguis ofendre tant quan parlo d'analfabets.
Lluny del suposat elitisme amb el que pots interpretar les meves paraules, comentar-te que sóc el primer membre de la meva família amb llicenciatura universitaria. En el mateix cas es troba la meva dona. Per tant, doncs, semblaria bastant absurd que discriminés algú per la manca de formació.
El que, per contra, si que trobo intolerable és la manca de preparació de càrrecs públics pagats amb impostos de tots, ocupats per gent que no està preparada.
En aquest sentit, si per si funcionari d'alt nivell la Generalitat de Catalunya EXIGEIX una llicenciatura, perquè el president està exempt d'aquest requisit? Doncs a això em refereixo. I d'això és del que parlo quan els anomeno trepes.
Et demano disculpes si no he estat capaç de copsar el meu pensament de tal manera que només s'ofengui qui s'hagi d'ofendre. Si tu no ets dins del grup de "gent a ofendre" et demano disculpes -de tot cor-. I si hi ets... fulles. No sé si m'he sabut explicar.

En quant als arguments i demés, només puc dir que aquest és el meu bloc, i l'utilitzo per plasmar el que em passa pel caparró (manera fina de dir "el que em rota"). No em veig obligat, en aquest sentit, a diversificar. Has d'entendre que la política, tal com passa amb la religió, és d'aquelles coses que un no pot anar escampant als quatre vents. Es pot fer amb segons qui, i amb molta moderació per tal de no ofendre. Entén, doncs, que al meu bloc, reducte que escopir el que em plagui, la política hi tingui un paper rellevant.

En quant al teu vot a CiU "malgrat" l'Oriol Pujol i jo... doncs home, què vols que et digui. Malgrat en Pujol, ho entenc: és un "treballador" de CiU. Però "malgrat" jo? Ho trobo tan absurd com dir que beus aigua tot i que l'Ynestrillas també ho fagi. És que sóc algun càrrec de CiU? Algú que influeixi en el partit? És que no entenc aquesta frase, sincerament.

Jo, com tu, votaré CiU. Però ho faré malgrat en Duran Lleida, malgrat en Miró i Ardèvol, malgrat José Silva, malgrat Jordi Casas... vaja, que CiU és una federació tan gran que hi caben gairebé tots els espectres de la societat catalana. A excepció dels no-integrats, que aquests són socialistes, dels que pensen que els reis vénen d'orient i els nens de París, que voten IC-V i els qui es deleixen per acabar amb nosaltres com a estirp, que dubiten entre el PP, els ciutadans/anos/anas/anes.

Anònim ha dit...

Vagi pel davant que no estic gens d'acord amb el president de la Generalitat que ens han encolomat, per ser poc o gens representatiu del que jo considero un català, perquè és un perdedor, o per ser un titafreda si vols. Però, perquè no tingui estudis no vol dir que no estigui preparat.
El president no és un funcionari, no té plaça en propietat (per sort). El president pot ser un artista o un romàntic encara que no estigui preparat si la gent el vol.
És nota de lluny que ets el primer llicenciat de la teva familia. De ben segur que les teves avies i tietes tenen al bufet de casa seva una foto teva amb aquella mena de barret al que li penaj una bola (no se com collons és diu, jo tampoc tinc estudis,. Però no t'enganyis, el que tu tinguis més estudis que els que et precedeixen, no vol dir ni de bon tros que estiguis més ben preparat.
La história és plena de gent, que han fet grans coses sense estudis, i la politica també.
Perdona, però per mi la titolítis és una inflamació de la titola.

Dessmond ha dit...

Està clar que guanyi qui guanyi a Espanya, ens complica la vida. Però segons qui guanya a Catalunya, ens la impossibilita.
Més enllà d'aquestes eleccions, cal començar a pensar en termes de país, de conjunt. Altrament, tenim vida per a dos telenotícies. Anant bé.

Anònim ha dit...

Atenció la que han muntat els socialistes amb els entrepans.

Probablement perquè en donarien d'alguna classe d'embotit diferent al chopped. Es comenta que hi havia autèntics especialistes en l'art del saqueig (tenen bons mestres) que s'emportaven més de 10 i més de 15 entrepans per la cara perquè tota la família pogués sopar i/o dinar durant 2 dies a costa del partío i der Felipe.

Anònim ha dit...

Anònim: aquesta crítica als perdedors hi sobrava, joder! A veure si ara el Montilla serà un perdedor!

Karbeis, tio, t'ho repeteixo: no votaré CiU per culpa teva. Sísí, ho sento. La possibilitat que tenien la van perdre quan no em vas voler acompanyar al míting. D'aquí tres anys ja ho veurem...

Hombreyà.

Anna Tarambana ha dit...

Joder! Joder! Com està el pati!!! Karbeis, estàs en plena forma!!! Jajajaja!