diumenge, 16 de març del 2008

La senyora Ferrusola

Escàndol per les paraules de la senyora Marta Ferrusola declarant que li molesta, i molt, que el president de la Generalitat sigui un andalús que a part de conservar el seu nom espanyol no sap ni parlar correctament el nostre idioma.

A banda de posicionar-me totalment a favor de la senyora Ferrusola, em quedo completament perplex veient la polseguera que aixequen aquestes paraules tan òbvies. Els socialistas estan crescuts, i és per això que organitzen aquest merder.

És lamentable tenir com a president algú com Jóse (amb accent a la “o”) Montilla. Consternació veient com recomana a algú que “hauria de tomar molt bona nota”. “Tomar”? A “tomar” pel cul és on hauries d’anar tu, xarnegot dels collons! I és que fa fàstic que algú que es diu Jóse pugui recomanar “tomar” bona nota d’alguna cosa a algú des del parlament de Catalunya i en condició de president.

Si, a mi també em molesta molt que algú que es diu Jóse i que no sap parlar pugui presidir el meu país. No és digne. El consol que em queda, però, és pensar aquest xarnegot no és pas president perquè l’hagi votat la gent (la diferència de vots respecte el president legítim, Artur Mas, va ser acollonant) sinó perquè un grapat de polls ressucitats de merda es van passar pel folre dels collons la voluntat del país i van fer servir el vot dels quatre enganyats que els van fer confiança per traïr els catalans d’aquesta manera.
No ho oblidem: a Montilla no se’l volia. Que no era digne ho va demostrar la democràcia a través de les urnes. Si és president, doncs, és perquè el va posar allà a Esquerra. És per aquesta traïció al país que en Carod, en Puigcercós, en Vendrell, en Bargalló i en Josep Huguet –entre d’altres- se’n poden anar a “tomar” pel cul amb el xarnego d’en Montilla. I des d’aquí els desitjo que a la vida tinguin molta mala sort i tot els vagi malament. Mereixen que se’ls desterri del país i ser enterrats, el dia del seu traspàs, en una fossa sèptica.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi que el Preident de la Generalitat de Catalunya es digui com vulgui. Com si és vol dir Jonatan o Jennifer. El nom tant se m'enfot.

A mi el que em molesta, i em preocupa, és que el President de la Generalitat de Catalunya no parla bé el Català.

I em molesta més encara, i em preopa, que pel President de la Generalitat de Catalunya el primer no és el que és millor per Catalunya.

I el que em molesta, i preocupa, i molt és comprovar que el PSC ha aconseguit enganyar molta gent que, tot votant-los, es defineixen com a Nacionalistes i fins i tot Sobiranistes.

Com s'ha d'entendre això?

Salvador ha dit...

Et volia preguntar com t'ho havies fet per tenir aquesta advertència a l'entrada del blog, però ja no cal. Com hi vas, noi!

Rita ha dit...

Estic d'acord en gairebé tot el que dius, de fet, tenia un mig post fet, però on no estic gens d'acord és en que la senyora Ferrusola faci aquestes declaracions i encara menys a una revista en castellà i liderada per un andalús com el Justo Molinero que s'ha casat amb tots els partits que han manat per treure'n benefici per a les seves emissores de ràdio i cadena de tv i prou.

La senyora Ferrusola amb aquestes declaracions no ha fet més que fer que el President Pujol, que té molta més classe i categoria que ella, hagi hagut de sortir corrents a solucionar-ho. S'han de valorar més les conseqüències dels actes i més quan només s'és l'esposa d'una persona pública. Fa molts anys ja va fer unes declaracions contra els homosexuals molt fora de lloc que no el van afavorir gens a ell i al seu govern.

Per cert, a mi tampoc m'agrada gens que el senyor Montilla sigui el President de Catalunya.

Karbeis ha dit...

Rita, completament d'acord.

No us perdeu l'enquesta d'avui de l'AVUI. Davant la pregunta de si la senyora Ferrusola ha de demanar excuses, de 2100 persones que han votat, un 56% considerem que no mentre un 34% diu que si (i un 9% diu que amb les paraules d'en Pujol n'hi ha de sobra)

Anònim ha dit...

Aquí, el més puta i de llarg, el Justo Molinero.

Dessmond ha dit...

A mi m'agradaria escoltar la gravació de l'entrevista.
La transcripció del que va dir la Sra. Ferrusola i la interpretació que ha donat la premsa puritana del règim simplement fan pudor.
Amb una objectivitat informativa com la present, només me'n fio de les gravacions. Com va fer en Sala i Martín, que havia de ser el sectari cas de no haver hagut la gravació.

Anònim ha dit...

A la trepa d'Esquerra ja els ha caigut el que es mereixen a les passades eleccions generals. Pel que fa al Montilla, doncs bé, el de sempre companys Karbeis, que n'hi ha per estirar-se dels cabells fins a quedar-se calb com ell. I sí, no va ser legítimament electe. Un detall, la fastigosa de la Chacón tampoc és d'aquí, i tampoc sap parlar el català. Respecte a les paraules de Marta Ferrusola, només dir que m'encataria tenir-los sopant a casa, a ella i al seu marit, per fer petar la xerrada durant hores. És un sentiment que no em desperta cap socialista.

Anònim ha dit...

No seran paraules "politicament correctes" però són clares, directes i molt properes al sentiment de gran part dels catalans. Recordem dues coses:

La primera, que hem d'agraïr als d'Esquerra que tinguem al Monty per president

La segona, que els votants del psc-PSOE són com el Montilla i com la Chacón i com el Zaragoza i com el Corbacho... res de dirigents catalanistes-progres com Obiols, Maragall, Tura o Nadal, el perfil del votants del PSOE (ja no cal dir psc) són així, doncs ara els votants i els votats són de la mateixa ordre.

Mikel ha dit...

i pensar que ha estat el partit independentista el que ha provocat que tinguem a en Jose a la presidencia...

Anònim ha dit...

Karbeis, retiro, (parcialment) el què t'havia dit més amunt. Tu, a l'inrevès de la majoria d'homes, millores a les parts inferiors, jajja...

A partir d'ara començaré a llegir-te sempre per baix, jajjaja.

Apa, cap i nosequèmés, jjaja.