dimecres, 12 de març del 2008

Per intentar-ho que no quedi

Apresiado Angel Aseves,

Te remito estas lineas a fin y efecto de trasladarte unas caborias que tengo después de hacer una llambregada a los resultados que han arrojado estas pasadas elecciones al congreso de los diputados.
Hay basta en hacer un golpe de ojo a como ha quedado el tema para sacar el entrellado rapidamente: habeis perdudo por culpa de los resultados obtenidos en Catalunya.
La verdat es que a mi tampoco me hacen el peso del todo los resultados, pero mas cardado lo tienen estos de esquerra, pobres, que todo i presentar a un buen jan como el Ridao, se han estavellado bien bien.
El caso es que he estado pensando que si fueramos independientes, el PSOE habria sacado 144 esconos i vosotros 147, es a decir, que habriais ganado las elecciones.
Como el Montilla no va a hacert nada, he estado pensando que puedeser podriais ser vosotros los que hagarais algo para que fueramos independientes. Digasemos que el favor es mutuo.

Bueno, romango a vuestra disposición para si puedo hacer alguna cosa por vosotros.

Bien cordialmente,

Karbeis

9 comentaris:

vilapou ha dit...

"Claro y catalán", sí senyor.

Anònim ha dit...

En el bien entendido que de verdat y seriosamente lo que pretendan sea gabernar la nasión española, eh?

Todo dicho sea de paso, eh?

Salutasiones,

Estàs segur que sap llegir l'Acebes, Karbeis?

jair d ha dit...

a la propera missiva adjunti-li un croquis amb word art. ho farà més amè.

Anònim ha dit...

Jo romango a la teva disposició, per si al final passem a mesures de pressió una mica més tarantinianes. Amb violencia i tal.

(Tio, no facis llenya de l'arbre caigut! Ho dic per ERC, ja ho saps...)

Zincpiritione ha dit...

Karbeis, vós no sereu pas parent d'un senyor petit i eixerit de Santa Coló-ma-a-a?

Salvador ha dit...

A mi me sabe mucho grave todo esto

Un indígena ha dit...

No puc deixar de riure!

Anònim ha dit...

Sublim!!!

Anònim ha dit...

Cada dia estic més convençut de que naZionalisme s'hauria d'escriure amb zeta...Sobretot opinió lliure eh, però no l'aprovo pas i em fa llàstima que catalans com jo, sempre reconeguts a tot arreu per ment oberta i bones idees, es dediquin a parodiar a costa d'una altra cultura i de forma tan poc original. Gent amb idees com aquesta justifiquen les gracietes d'alguns que tots coneixem...desprès plorarem. És la meva opinió i espero que també la respectis.

Ah, anònim perque no tinc compte blogger, no pensis res extrany. Tampoc no et pensis que em fa gaire gràcia l'Acebes aquest, no el defenso pas, sort que ja ha sortit d'escena...