divendres, 9 de maig del 2008

Apreciada Mònica

Apreciada Mònica,

Llegeixo amb un sentiment agredolç que has acceptat el càrrec de directora de TV3. Agre perquè això suposarà la teva desaparició immediata de l’excel.lent “La nit al dia” que presentes des de fa una bona pila d’anys. Dolça perquè téns capacitats més que suficients per tal de reprendre el bon rumb i evitar que “la nostra” s’acabi convertint en “la teletré”.

En primer lloc espero que el Sr. Sáez, que és més fals que un euro amb la cara del Luis Aguilé no pugui amb tu. Ja sabem quin peu calcen aquesta gentussa d’esquerres suposades. Però vés amb molt de compte especialmente amb aquest: canviaria sa mare per un paquet de cromos. En quant a la Rosa Cullell… la veritat és que el tándem Sáez-Cullell són a la neutralitat i el rigor periodístic el que el chopped i la mortadela l’olives a l’alta cuina.

Al marge d’això, però, m’agradaria fer-te quatre peticions per si t’és possible: en primer lloc, t’agraïria que truquéssis a la gestoría per si poden anar preparant la liquidació de la Julia Otero i de la Pilar Rahola. Si us plau, pel que més vulguis. En segón lloc, valorar si és possible penjar un cartell a l’entrada de TV3 on es llegeixi “RESERVAT EL DRET D’ADMISSIÓ… DE LA MARIA DEL MAR BONET”. Gràcies, també. Una altra cosa que t’agraïria molt és que, quan ningú no miri, esborris de les possibles bases de dades que pugui tenir l’ens el telèfon de la infumable Lloll Bertran.

I si pots fer alguna cosa per tal que la filla del Monràs s’exiliï de Ventdelplà a casa també t’estarem molt agraïts. I de cas, si es pot emportar amb ella la Alba, que també fa bastanta rabieta, millor.

Ja posats a demanar, si algún dia prepareu una segona part de “Zoo” suggeriria que la primera escena del primer episodi comenci amb “el cooondor” devorant fins no deixar-ne rastre al matrimoni aquell sud-americà que el fèia servir per fer-hi ritus. El quinqui de torn no porti un nom com “Rossinyol” (un català fent aquest paper no té cap mena de credibilitat).

Ah! I comenta-li al Capdevila que ja no té edat per portar aquest pentinat.
Moltes gràcies Mònica, segur que te’n sortiras.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

El millor de tot això d'en Capdevila. Un altre Peter Pan atrapat a la teranyina de les escorrialles del maig del 68.

Anònim ha dit...

El millor que podrien fer amb la teletré ( en moltes cases també coneguda com “lacatalana”) és eliminar tota la programació (TOTA) i comença a oferir nonstop capitols de Joves, Escurço negre i plats bruts. Com un 300 però radical i de qualitat. Al 33 podrien repetir tots els programes de motor a fons de l'època del Merlos. El 300 es podria suprimir per una webcam de Montserrat.

Dessmond ha dit...

T'ha sortit la carta als reis! Estaré pendent a veure que et porten!

esparver ha dit...

Avui m'has fallat: Mires Ventdelplà!!!!!!!!!

També caieu els millors.

Anònim ha dit...

Posats a demanar, també demano que el lloro que tenim al TN dels caps de setmana, l' Agnès Marqués, marxi de llargues vacances allà on vulgui.

Anònim ha dit...

Jo demano que li donin algun càrrec a en Joan Pera perquè pari de fer sèries

Zincpiritione ha dit...

Amén! (i qui diu la Maria del Mar Bonet, diu la Marina Rossell)

Anònim ha dit...

fer-los marxar de ventdelpla no!!!! en tot cas que s'hi apilin tots els personatges que estan repartits pel món (inclosa l'australiana), que tornin tots a ventdelpla, i quan no en falti ni un: pum! bomba atòmica i que es quedin tots desintegrats!

(aquests personatges horribles es mereixen tant els uns als altres!)

Anònim ha dit...

Ja sé que no té gaire a veure amb el post però, quan he entrat, m'ha sortit una pantalleta del google avisant-me que tenies un contingut que podia ferir la meva sensibilitat.

Estic impressionat.

Anònim ha dit...

La llei de Murphy #699 diu que un/a sempre puja fins el seu nivell d'incompetència màxima. I altre cop s'ha tornat a demostrar.

Si la senyora aquesta es fotia -i ens fotia- dels nervis al davant la càmara, imagina't com es posarà ara, per dirigir la Santa Cova.

La Santa Cova d'Alí Babà i els 3.000 funcionaris marxistes-ejpanyolistes-inútils...