divendres, 1 de febrer del 2008

DECLARACIÓ D'INTENCIONS

Decideixo avui, dia 1 de febrer de 2008 (any de traspàs) "traspassar" el meu humil bloc a blogger després de més de 2 anys (o 3? No ho sé, no recordo) al servidor de "bloc.cat" que, d'un temps ençà, sembla que l'hagin començat a gestionar els socialistes.

El meu nom de "guerra" (sempre m'ha fet gràcia aquest terme) és Karbeis, resideixo a Teià (El Maresme), sóc català -amb tot el que això implica- i, tot i que no m'agradi el futbol, sóc del Barça com qualsevol català ben nascut.

A la meva vida anterior vaig aconseguir, jo solet, que m'agaféssin mania els socialistes (és per això que he decidit incorporar una breu imatge de l'actual cap de formació del PSC Josep Maria Sala entant a la garjola per xoriço, flanquejat pel Montilla, en Joan Ferran i altres espanyolistes ganduls i corruptes. És a dir: socialistes), els del PP (és normal: el seu esperit colonitzador topa amb la meva negativa a ser espanyol), l'Arcadi Espada i altres ciutadans il.lustres, els de S.O.S. Racisme (bé, aquests viuen de la subvenció constant i s'han de dedicar a ofendre's, què t'esperàves) i els d'esquerra (aquell partit en altres temps catalanista, i ara en mans d'una colla de venuts a qui després de fregar-los el llom han decidit regalar el país a un taxista vingut a més de nom "Jóse" -fem èmfasi en l'accent a la "o"-).
Fins i tot vaig aconseguir que m'agaféssin mania els de la delegació d'esquerra del meu poble per emetre opinions al meu bloc sobre la barra que arriben a tenir.

En fi, a tots ells només dir-los que penso seguir exactament igual, però ara des d'aquesta nova casa:

http://karbeis.blogspot.com

Una abraçada sincera i cordial de part del vostre estimat karbeis.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Jajaja!!! Que cabróoooon!!! És veritat que t'adverteix del contingut de la pàgina! Company, des de les teves antípodes, resistir és vèncer, i no podran amb nosaltres!

Una abraçada!

(Uala! Seré el primer comentari? Quin lujassu!)

Anna Tarambana ha dit...

Jajajaja... la teva fama et precedeix!

M'encanta la frase: "En la meva vida anterior"

Anònim ha dit...

Oh! Tu també, fill meu? :P

La benvinguda és brutal! És com quan a les notícies adverteixen: "que les imatges poden ferir la sensibilitat dels espectadors" i en realitat el que fan és incitar que hi prestem més atenció!

Anònim ha dit...

Karbeis, cabrón, si no fos perquè et conec diria que simpatitzes amb Ciu :-).

Foc al clero, sí senyor!

Dessmond ha dit...

Vaja, benvingut al club!

Anònim ha dit...

Molta sort en aquesta nova 'era'.
Boníssim el missatge del principi tot i que potser fa una mica de por i tot...

Salut.