divendres, 11 de juliol del 2008

Les rates

Sempre s'ha dit que quan el vaixell s'enfonsa, qui primer l'abandona són les rates.
Per cert, per primera vegada en 6 anys, segons l'enquesta que publica aquella merda que serveix per posar al terra després de fregar i porta per nom "El Periódico", el tripartit no sumaria. I per cert, Antonio Bolaño ha dimitit avui del seu càrrec de Director General de Comunicació de la Presidència de la Generalitat. Allò que dèiem.

Diguem-li adéu tot cantant.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Que ets bo!

(Sí, vaig llegir que les pàgines d'El Periódico van molt bé per posar-les a terra havent fregat; i que fins i tot, amb aquella lletra tan grossa i les negretes, pots llegir-lo fent salts de la cuina al menjador.)

Dessmond ha dit...

Si realment és així -les enquestes del Periodico són un gran exercici de maquillatge en favor de la causa socialista- començo a entendre la sortida sobtada d'en Bolaño.

Unknown ha dit...

Felicitats pel blog. M'agradat llegir-te. De fet coincidim amb tants temes!! Jo també vaig dir alguna cosa sobre aquesta enquesta
http://marroca.blogspot.com/2008/07/1-1-2-els-nmeros-sn-nmeros.html
mar

Mr. Hot Potato ha dit...

Veo que eres un enfermo. Ya somos dos. Por cierto veo que compartimos algunos gustos cinematográficos, si lo deseas podemos intercambiar bazofia fílmica. Por cierto, también me gusta el Flash-Flash, mejor que te refugies en el antiguo-Reno-ahora-me-importa-un-rabano-como-se-llame.

Anònim ha dit...

Hem obert una nova web www.catdem.org, que penso que et pot interessar.
Si t'hi registres, apareixeràs a l'observatori de blogs. Ens agradaria que hi entressis a potinejar, que la remenessis una mica, i que ens diguis què en penses, en què la podem millorar, etc. I si vols que hi publiquem alguna cosa, a l'agenda o alguna secció, envia'ns-ho. Va, engreixem-la.