dimecres, 2 de juliol del 2008

La roja dels collons (i 2)



La selección de España ha guanyat la Eurocopa. I gràcies a això s’ha transmès al món sencer la imatge d’algú com en Luís Aragonés. Amb aquell xandall, aquelles maneres tant ordinàries i aquells moviments simiescos que té el pobre home. Realment se’l compara amb l’entrenador d’Itàlia, Alemanya o qualsevol dels altres equips amb els que ha jugat “la roja”, i hom sent vergonya aliena. La Selección de España és això: les aixelles suades d’en Camacho i aquest del xandall. I ens extranyem quan vénen els turistes de borratxera i es comporten com si fóssin a un país pre-civilitzat.

Després vénen els futbolistes en calçotets i borratxos, oferint la imatge que han ofert. I per últim, tota aquesta patuleia d’espanyols i de xarnegos que han sortit a celebrar-ho. Després algú dirà encara que el nacionalisme espanyol no existeix.

En quant al rotllo dels “jugadors catalans”, només s’ha de veure el paper galdós que han fet: mentre el jugador andalús passejava orgullós la seva bandera, els “cecs”, “puyol” o el mateix “savi” cridàven “¡Viva España!”. D’acord que només son futbolistes. Però és penós.

De tota la Eurocopa em quedo amb la gent que ho ha celebrat al nostre país: algú ha vist les imatges? N’hi havia de dos tipus: el “pijo” rematat votant del PP que, si fós per ell, ens erradicaría del mapa. I el xarnego de cotxe tunejat, nul.la educació i lamentables maneres. El quillo. El xusma. El típic, vaja. I és que realment s’ha de ser un arreplegat per viure a Catalunya i celebrar les victòries de la selección española amb en Luís Aragonés al capdavant.

Entenc que viure a depèn de quina barriada o poble del Baix Llobregat, no tenir cap mena d’expectativa a la vida lluny de tunnejar-se el cotxe i passar-se quaranta hores a la setmana en segons quina merda de feina dura i malpagada, en unes condicions infrahumanes ha de cremar molt, i s’agafen a la selección española com es poden agafar a qualsevol altra cosa. De veritat, ho entenc. Però no per això deixo de desitjar, quan els veig tirar petards, que els explotin als ous i s’eviti, d’alguna manera, que aquesta subespecie pre-intel.ligent es pugui reproduïr.

Després de sentir al Xavi cridant “¡Viva España!” només em queda una cosa: cagar-me en la puta mare que els va parir tots plegats. I amb una menció especial per aquests jugadors “catalans” que, al contrari que els seus companys andalusos, s’han preferit amagar. Neu a la merda, home.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

ben dit karbeis!! per cert t'he enviat un correu a la teva adreça walla.com, és correcte l'adreça?? l'has rebut?

Anònim ha dit...

Bueno, en el cas del Xavi, és normal. Què vols, d'algú de Terrassa?

(És broma, en realitat no estic massa d'acord amb el post, jeje.)

Per cert, si el sergi fidalg et fot una demanda, avisa, que la liem.

Però hu que jo volia dir és que estic esperant post parlant del Basses. Necessito llegir algú insultant els fillsdeputa dels sociates. Va, porfa.

Karbeis ha dit...

Senyor Pep: li he respos l'e-mail. El problema és que em surt un missatge de "IP BLOCKED" que vés a saber què vol dir.
Si no rebés la resposta, fagi-m'ho saber (via e-mail o comentari) i provo el contacte d'alguna altra manera.

Perdi!!! No rectifiquis això de Terrassa (o era Tarrassa?), que téns raó, collons :P I em dispensin els catalans de Terrassa (o Tarrassa), que sé que encara en queden tres o quatre.
Fidalg? No té calers com per fer aquestes coses. Xusmós dels collons.
En quant a insultar fillsdeputa sociates (que per cert, ja ho he fet com podras comprovar) em fa certa gràcia venint d'un que els ha votat. Bé, tu vas votar l'altre, però el teu vot ha anat a parar al mateix sac: a del Montilla, el Zaragoza, la De Madre, la Chacón, en Corbacho... si home si: indirectament has votat al partit d'en Bono i en Rodriguez Ibarra. Perdi company, una persona llegida com tu no pot votar mai aquest eixam de morts de gana que s'han apoderat del partit de l'avi. Que ja no téns 16 anys, home. Ni 20. Ni 30. Ni... :P

Anònim ha dit...

Que cabróoooooooon!
Jajajaja!

Anònim ha dit...

VISCA ESPANYA COLLONSSSS!!!

Anònim ha dit...

em cague am la puta "seleccion" aviam si reventen akests fills de puta Selecció Catalana ja!!!!