dimarts, 8 de juliol del 2008

Bon vent t'apreti el cul

José Miró Ardevol (a aquestes alçades ja no cal dissimular i referir-nos a ell com a “Josep”, afegir-hi la “i” entre els cognoms ni accentuar l’Ardèvol) s’ha donat de baixa de Convergència Democràtica de Catalunya. Al.leluia! La millor notícia des d'aquella! Això vol dir que anem pel bon camí.

Miró Ardevol és aquella nosa que se’t queda entre les dents després de menjar segons què, i per molt que t’hi esforcis amb l’escuradents, no hi ha manera de treure-la. Miró és aquella pedreta emprenyadora que s’entafora a la sola de la sabata i, per moltes contorsions que fagis, no acaba de sortir. Miró Ardevol és, resumint, aquella merda que se’t queda entre les ungles després de rentar el cotxe a mà, per exemple, i no hi ha manera de treure-te-la. Ni amb un petit pal.
Finalment, però, ens l’hem tret de sobre.

Miró Ardevol és el president d’e-cristians, aquell agrupació neo-feixista que engloba gent de la talla d’un José Manuel Silva , aquell d’Unió que de tant vomitiu i execrable que és, el ténen de tertulià a IntereconomiaTV. E-cristians és aquella agrupació que, tot i dir-se e-cristians és aquella merda de página web que, al marge del que et pugui fer pensar el nom, et sortirà en castellà. En el mateix castellà amb el que en Jose Miró ha enviat la carta exposant les seves “razones”.

El que té collons és que esgrimeixi una “coherencia” amb unes creences, obviant que és un divorciat. L’home esgrimeix que no, que allò seu va ser una “nul.litat”, quan tothom sap que la nulitat no és més que un divorci pagant. És allò de la Rociíto. Que no ens vingui amb cuentus xinos el tal Miró, que el coneixem de fa temps.

El que em sembla realment greu és que una immundícia de la talla d’en Miró hagi pogut militar mai a un partit com CDC. D’acord que gent com ell, en Silva o el mateix Jorge Casas són gent del PP amb massa ambició com per conformar-se a estar a la oposició. I que en el seu dia es van fer de CDC o d’UDC per tal de poder rascar poder. Però cony, no hi ha ningú capaç de veure venir aquest tipus de gentussa?

No sé quin será el següent pas que durà a terme l’homosexual reprimit Miró (digue’m tu, si no, de què li vé tanta bel.ligerància quan parla dels matrimonis entre gais). Afiliar-se al PP o a Plataforma per Catalunya? Pots comptar. El cas, però, és que a CDC se l’han tret de sobre fent que el partit sigui una mica més net i votable.

Ja era hora!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Un company de feina, bon coneixedor de les millors habitacions fosques de Sitges, Eivissa i Barcelona, afirma que els maricons de dretes són els més insaciables.

Anònim ha dit...

Per volar alt, cal deixar anar llast.

Dessmond ha dit...

Crec que ningú ningú lamentarà tal baixa. A l'inrevés, vaja. Quin saldo!

Mar ha dit...

karbeis, que ets al congrés? a quina ponència? quedem?

Anònim ha dit...

Ets un mal parit: si un no es de convergencia, ja no es pot dir Josep?. No sera que tu el que tens es mes Collons ( entes com a constatacio de repugnant masclista) que Cap?.
A mi em fot una merda el que dius, pero cal ser una rata fastigosa per al com?