dijous, 3 de juliol del 2008

Bassas i Laporta

Ni sóc oient d’en Bassas ni m’he dignat mai a anar a votar en Jan Laporta. No obstant, em sento profundament trist per la marxa d’en Bassas de Catalunya Ràdio (“la ràdio nacional de Catalunya” en época del President, i demà vés a saber què), i diumenge penso exercir el dret a vot que em proporciona la meva condició de soci del FC Barcelona per rebutjar la moció de censura. I és que ambdós casos comparteixen un problema de “formes”.

Durant el mandat del President es van crear tant Catalunya Ràdio com TV3 (diga'm una sola obra de govern d’una magnitud semblant que hagin dut a terme aquests que governen després que el país els girés l’esquena fent-los perdre les eleccions). Durant el mandat del President, i gràcies a la seva consciència de país, vàrem viure una TV3 i una Catalunya Ràdio diversa i plural. Mentre els socialistes (Milà) o el PP (Urdaci) convertien les televisions públiques en altaveus propis , a la Catalunya convergent teniem al sociata Francino. Mentre Telemadrit o TVE eren manipulades a més no poder, a TV3 hi campava a les seves antxes la Angeles Barceló, els de “La Trinca” i molts altres socialistes. Això és un fet. Però què se n’ha fet de TV3 des que la controlen els del PSOE-C amb Esquerra? On és el “Persones Humanes”? On són els informatius rigorosos? Algú s’extranya de la merda d’audiència que té TV3 avui en dia si el que m’ofereix, mentre escric això, és un programa com “Porqueria 357 After Sun”?

Sobre Catalunya Ràdio, hi va haver una época que em vaig llevar amb en Bassas, vaig gaudir amb el “Pasta Gansa”, vaig passar tardes mítiques amb el “Versió Original” i me’n vaig anar a dormir amb “La nit dels ignorants”. Avui en dia, els contertulians soporífers d’en Bassas m’han enviat a RAC1, abans amb en Bosch i ara amb en Basté. No hi ha color. Seguir amb el “Minoria Absoluta”, i seguir gaudint d’en Clapés també a RAC1. La resta del dia? RAC105. I és que no hi ha franja horaria on Catalunya Ràdio surti guanyant amb la comparació. Tant el PSOE-C com Esquerra sempre han vist els mitjans catalans com una obra del President. I han decidit carregar-s’ho. Adéu mitjans públics dignes. Adéu pluralitat. Benvinguts a un país “d’esquerres”.

Confesso que vaig arribar a votar Joan Gaspart (ja està, ja ho he dit). Lluny dels principis o el sentit comú, ho vaig fer per putuinterès: amb Gaspart a la junta, tant de vice-president com de president, un servidor, per motius èquits campava a les seves antxes pel Camp Nou. Vèia els partits des de la llotja, tenia accés al vestuari, i m’inflava de canapésa la mitja part. Això que fa en Benach ara, jo en vaig ser el precursor (es clar que, a diferencia d’ell, lo meu no era només morro sinó també amistat). Ves què havia de fer a la hora de votar!

Per tant doncs, mai no he estat massa “Laportista”. No obstant, sóc encara menys Rossellista. Ni m’agrada Sandro Rossell (abans que publiqués un llibre que portava per títol “Benvingut al Món Real” jo ja havia detectat que no era més que un imbècil que es crèia millor que la resta) ni m’agrada Joan Rossell (de qui diuen que també té intenció de presentar-se al Barça per afegir el càrrec a la resta). Sobre la moció de censura, val a dir que la presenta un tiu que porta un Porsche Cayenne i es fa fotografiar al costat. El que en penso del cotxe del paleta amb ínfules ja ha quedat clar en d’altres episodis. I l’altre que presenta la moció es diu… tatxan… Christian! Ho sento, sé que és lleig tenir prejudicis. Però algú que es diu “Chistiang” mai no pot rebre el meu suport. La paraula més sentida darrera un “Christiang” és “neng”. Chistian: vés a preparar-te entrepans de chopped i no ens toquis els collons als socis del Barça. Però heu vist quines cares de malalts i bruts que foten aquests dos porquets?

En Laporta… doncs si, té les seves coses. El “tius, m’estic posant com un bacó” el “que n’aprenguin” o els no menys mítics “que me los quieren embaucar, y no estamos tan mal, hombre” i “al loro”, a mi personalment em fan gràcia. Que aconseguís fer campió d’Europa el Barça heretat d’en Gaspart en tant poc temps és molt meritori. Realment es mereix que un parell de xarnegots catalans (allò que a estats units en diuen “White trash”) el fotin fora del club d’aquesta manera? Jo crec que no. Ja hem patit de president un Reyna. No hi tornem amb un Rossell, home. A part, una junta amb noms com Xavier Sala i Martín sempre em mereixerà tot el meu recolzament. Màxime si l’alternativa es diu “Christiang” o les signatures viatgen en un Cayenne.

Resumint: un motiu potent per recolzar en Bassas és que se l’han carregat una colla d’espanyols semi –analfabets i fills de puta amb carnet del PSOE-C (dispensin la redundancia).

I un motiu potent per rebutjar la humiliant patada al cul al catxondo d’en Laporta és, precisament, el resultat d’analitzar els pallassos que la presenten. I té mèrit que defensa jo a en Laporta, que és qui em va deixar a mi sense canapés i llotja, obligant-me a anar a Can Barça com un mortal qualsevol. Jo si que hagués pogut escriure un llibre titulat “benvingut al món real”, i no l’imbècil estirat aquest d’en “Sandruscu”!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

karbeis!!! segueixes encertant!!!
hahahahhahah molt bó . per cert sobre el putu mail , proba a questa adreça galderic@hotmail.com

Anònim ha dit...

No sóc soci del Barça, ni de cap altre club esportiu. Però sí que sóc un contribuent que amb els seus impostos paga televisions públiques que mantenen aquests clubs i les SADs.

Per la part que em toca pagar:
- La ràtio títols/anys que ens presenta el senyor Laporta és de les millors que ha tingut el Barça.
- Segons les xifres oficials, el balanç comptable és bo.
- El senyor Laporta té una imatge millorable, certament. Però si el comparem amb el Reyna, o el Nyunyes, o el Gil, o el Mendoza, o el Paco Roig, o la senyora Ruiz-Mateos... bé, crec que en Joan Laporta ix guanyant.

En fi... Si vostè s'avorreix del futbol, sempre pot visitar El Web Negre.

Anònim ha dit...

Que el bassas plegaria ja es veia a venir amb tant contertulià guai vingut de l'univers que-bons-que-som-quina-és-la consigna-per-avui. Fins i tot en Foix es va pasar a aquest univers des de que el president li va donar les seves memòries al punt.

M'agradaria saber qui el substituirà, segur que el porquet-xerraire ja s'està fregant les potetes de l'emoció.

Jo aposto per un canvi de cromos.

Anònim ha dit...

Jajaja! Boníssim! La foto del Ferran, boníssima! (Sense oblidar el Sala, està clar.)

El Ferran és, de lluny, la persona més vomitiva que et puguis tirar a la cara. Ell sol justificaria l'existència d'un exèrcit armat d'alliberament*.

Jo també sóc de Rac1. Quan el Basses hi sigui, Rac1 tindrà gairebé la mateixa graella que tenia CatRàdio quan aquesta valia la pena. En fi.

(* Passa'm les demandes, o esborra el comentari, com vulguis.)

Segador de Farners ha dit...

És un excés que en 5 anys aquesta junta s'hagi sotmès a 3 votacions. Sense tenir cap conflicte més enllà que la regeneració esportiva després de 2 anys sense bons resultats, però amb un nivell de joc força respectable. Crec que l'opció Guardiola és la més blaugrana i catalana que aquest club ha pres, que encamina aquest vuit de dos anys sense títols cap a una nova etapa d'èxit.
A mi em sembla que s'ha ajuntat la secció Nuñez/Gaspart junt amb la secció Sandro. És una col•laboració a priori molt heterogènia, però quan reflexiones sobre els orígens de grans multinacionals de l'esport que en prové el Sandro, es fa més evident que tots provenen de un sector negocis orfe de can Barça des de fa uns anys.

Anònim ha dit...

Bones, company !!! Sobre el Bassas, segurament que tens rao, però és que amb ell no puc. Jo també fa temps que sóc de Rac1 Sobre el tema Laporta estic totalment d´acord amb tot. En un temps rècord va aixecar un equip i un club enfonsats. El Giralt ja ha tingut els seus minuts de glòria, ja se´n pot tornar cap a casa amb el seu Cayenne (que em sembla que és el cotxe que més gent ha finançat ampliant hipoteca, i vinga, 30 anys pagant, o 40).
Sobre Rac1, t´he de dir que tot i que el Minoria em fot molt riure, foten canya a tots menys als socialistes. I no ens enganyem, el Polònia influeix, i molt. En un país de gent civilitzada no ho hauria de ser així, però en un país on ens governa qui governa pot passar de tot

Anònim ha dit...

Sort que et conec Karbeis i sé que, entre d'altres coses, diumenge no aniràs a votar.

T'hauríes de llevar massa d'hora!

De totes maneres diumenge a la tarda, entre canapé i copeta de cava i abans de bufar espelmes, ja t'explicaré perquè s'ha de fer fora al Laporta... que no vol dir donar pas al Rossell o Rosell.

Tontet l'un, fill de puta l'altre.

Tema Bassas, no ho podria haver explicat millor.

Anònim ha dit...

Ostres, m'ho he passat pipa amb les imatges. En Laporta, com a home objecte, és tendré, bacó o no.

Un indígena ha dit...

Sé que és offtopic però és que acabo de veure la foto del "socialista en el seu hàbitat" i encara m'estic descollonant. Impressionant.

Anònim ha dit...

Rata miserabla racista, fica't el chopped pel CUL FILL DE PUTA. No m'extranya que fossis amic de'n Gaspart: imbècil corrupte i amoral a imbècil amoral i rata de merad.