dijous, 17 de juliol del 2008

Alea Jacta Est


Per fi avui s’ha desvetllat la incògnita de qui substituïrà l’Antoni Bassas al programa de Catalunya Ràdio que n’aguantava l’audiència.

Que havia de ser un personatge brut i sectari era d’esperar. Primer perquè el socialismo, aquell càncer, infecta totes les institucions públiques del país. I ja se sap que aquesta gent són una colla de sectaris. I segón, perquè si tenim en compte que l’objectiu del govern és arrancar la “crosta nacionalista”, com digué aquell babós arrossegat, què volies que hi poséssin en lloc del Bassas? He arribat a creure que ens podiem arribar a trobar la rata Bolaño presentant el programa.

M’he assabentat la noticia a través d’allò que presenta el Pellicer. I la posta en escena no podía ser millor: a mig telenotícies, en Prime Time, es veu aquesta dona amb aspecte d'home asseguda al seu despatx. I què consultava? El web de “El Periódico”. Algú que pren com a referència una merda com “El Periódico” ja ho diu tot. Què n’has d’esperar, d’ell? El Periódico serveix per posar al terra després de fregar, per donar feina a un germà del conseller Nadal, i per alliçonar la petita part de votants del PSOE-C que saben llegir (calculo que sobre el 12-13% del total). El Periódico és aquella merda que només es ven a través de subscipcions de l’administració pública. Hospitals, conselleries, ajuntaments i tota la resta d’ensos dirigits per aquesta colla d’arreplegats hi estan subscrits. Són ells. Ells i prou, que ja se sap que el públic objectiu que té El Periódico no son pas gent que tinguin per costum llegir diaris (al marge de l’SPORT o El Mundo Deportivo, es clar).

Bé, dèia que la primera escena que s’ha mostrat d’aquesta dona era d’ella mirant el web de “El Periódico”. Algú creu que és casual? Al marge d’això, aquesta dona és el prototip de la sociata il.luminada estándar. Dona lletja de mitjana edat, femenina com en José Antonio Camacho. Socialistes n’hi ha de tres tipus: el garrulo que només sap votar PSOE i, elecció rere elecció va a votar al Felipe González (el típic). Mort de gana sense formació (ni escrúpols ni moral) que vota PSOE perquè d’això viu, i que la única manera que té de viure bé és xuclar d’algun ens públic (el Montilla, el Bolaño, etc.). I aquestes ties com la de la foto. Il.luminades. Acostumen a ser lletjes, i m’atreviria a dir que no es depilen, perquè deuen trobar que la depilació és un atemptat contra la dignitat de la dona i bla bla bla. De tots els tipus de sociata, potser aquest és el que em fa més fàstic.

Crec que no m’equivoco, doncs, si afirmo que del 8 de setembre (data en que començarà a vomitar per antena les consignes que li arribin des del carrer Nicaragua) fins que s’acabi la temporada, s'haurà deixat pel camí, pel capbaix, el 50% de l’audiència. I tot i així, l’escurço melenut aquest d’en Sarsanedas seguirà arrapat a la seva poltrona.

Mala peça al teler té Catalunya Ràdio.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Karbeis, estic d'acord amb tu en que "El Periódico" no serveix ni per embolicar el peix. On m'entren els dubtes i no m'hi veig, és en cap dels tres grups en que has dividit els socialistes.
Potser caldrà que afinis en les definicions.
Et dec un gelat, si. Te'l pago directament o si vols el deixo pagat on m'indiquis.

Anònim ha dit...

T'equivoques de bat a bat Karbeis.

Al menys un cop a l'any, o un parell si tenim molta sort com enguany, El Periódico té una altra utilitat.

Publica les millors cròniques i prèvies dels concerts del Bruce Springsteen a casa nostra i al país veí que pots trobar als diaris (he fet servir de manera intencionada i molt "el.làstica" la paraula diari, ho sé, però ja ens entenem).

Per cert, capullo, a veure si contestes els mails que envio per quedar aquest dissabte al concert del Bruce.

Ja t'ho vaig dir fa temps que acabaries per escoltar RAC1 ;-)

Anònim ha dit...

A Can Godó estaran contents, el Basté igual puja 100 mil oients en un any. La Bonet aquesta ja va estar fa anys a la difunta Ona Catalana, i era un "muermu"...

Karbeis ha dit...

Apreciat Mia,

Téns tota la raó del món, i perdona. Hi ha els tres grans grups que he citat, i tu.
El que passa és que valoran-te com et valoro (i et valoro, creu-me) el meu subconscient al moment d'escriure l'article devia pensar que el poc temps que portem de govern "Montiya" havien provocat que llancéssis el govern i fugíssis del país com avergonyit. Encara segueixes sent sociata? En sèrio? Em costa de creure, de veritat.

Davit, e vero. Et truco. Després de llegir la proposta de quedar "al Pokins" no em va quedar esma com per respondre. El riure em va poder. Com es pot estar tant desfassat? Jajajajaja, al Pokins!!!!! I això que exposes no justifica la vergonya que hom deu passar anant a comprar el Periódico. Com quan vas a comprar condons amb 16 anys.

Lo Gené, no vaig tenir mai el fàstic d'escoltar-la a Ona Catalana. De fet, mai no vaig escoltar Ona Catalana. Per alguna cosa deu ser, també...

Anònim ha dit...

Ui, doncs Ona Catalana tenia algun programa molt bo, com ara el grandiós "El Rosari de l'Aurora", presentat per l'igualment gran Quim Morales -ara militant al Minoria Absoluta.

Recordem que Ona Catalana abans de l'absorció per prisa -vaig a vomitar, un moment- va ser un gran projecte que comptà amb noms com el de Josep Cuní.

Anònim ha dit...

SI ELS FILLS DE PUTA VOLESIN, NO VEURIEM MAI EL SOL. Karbeis, Jimenez Losantos al teu costat es un aprenent.