dimarts, 10 de juny del 2008

Amic camioner:

Senyor transportista de merda que es dedica a fer “marchas lentas” (ho poso en castellà perquè és l’idioma que ténen tota aquesta colla de xarnegos que fan les “marchas lentas”):

Voldria començar aquest petit escrit engegant-lo a prendre pel cul. No em volia esperar a fer-ho al final, no fós cas que me n’acabés descuidant.
Li suggeriria que, si li pugen els costos apuji vostè també les tarifes. Però sóc conscient que vostè pertany a un ram on n’és requisit imprescindible per pertanyer-hi tenir un coeficient mental no massa alt, i sempre n’hi ha un que és més imbécil i/o més rata de clavaguera que vostè, que estara disposat a treballar més barat i endur-se la feina. I és que no hem d’oblidar que si vostè tingués alguna llum (alguna, eh?) no tindria una feina d'aquest tipus. Però bé, al gra.

Jo també visc en aquest país manat per incompetents. I també m’he de tragar el carnet per punts, la limitació a 80, les restriccions d’aigua per manca de planificació i moltes coses més. Però a diferencia de vostè, jo no els he votat. Al marge d’això, jo també pateixo una inflació completament desbocada. I jo, que tinc hipoteca (aquell tipus de crèdit amb el que alguns paguem la casa, i d'altres la casa i el BMW tunnejat), també he de veure com es triplica l’Euribor en 3 anys. Com pugen els aliments i els subministraments més bàsics com l’electricitat. I sap què he de fer? Doncs m’he de fer fotre, com tota aquesta gent que pacientment fa cua darrere del seu camió de merda només perquè vostè ha decidit que avui tocava “marcha lenta”.

I jo em pregunto: perquè vostè es creu amb dret a tallar el trànsit esgrimint que li han pujat els costos, i els qui tenim hipoteca no? Que no som de Déu? Probablement, el que provoca que vostè es cregui amb dret a exigir que la seva pujada de costos la hi paguem entre tots, mentre la resta de la societat no ho fem, és que vostè és un fill de puta de molt de cuidado. I un barrut.

En quant a això dels “piquetes informativos”, tant de sindicalista gras i gandul, si per mi fos treuria una llei que permetés dissoldre’ls a trets. Per tractar amb gent tant simple, generalment l’ús de la violencia més extrema resulta imprescindible.

Miri, realment li desitjo que pel fet de no treballar aquests dies amb motiu de la “güelga” tingui una minva d’ingressos que provoqui que li embarguin el camió. D’aquesta manera no podrà tocar més els collons.

Atentament,

Un qualsevol

P.D.: Per cert, he omplert de benzina tots els meus vehicles. I tinc la nevera, el congelador, el rebost i la bodega plens a vessar. A mi no me la fotreu pas.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Estigui tranquil que el súper seguirà ple de menjar. Ahir a última hora vaig anar al caprabo i estava ple (de menjar).

En tot cas, alguna cosa s'haurà de fer amb els carburants, el 70% segueixen sent impostos. Això sí, encara no he vist als "governs" """progressistes""" obrir la boca. I ja no diguem els sindicats "de classe", serà que creuen que els seus afiliats van amb bici.

Coincideixo amb vostè en referència a les "marxes lentes". Que agafin, vagin davant del parlament o la gene, i avoquin una carrossa plena de fems de vaca.

Ojo a partir del mes d'octubre, que vindran les "vagues" -si és que es pot fer vaga quan ets autònom...- dels pagesos.

Anònim ha dit...

Però si en moto a 160 com vas ni te n'enteres kabron.

Com t'agrada despotricar dels alternatius, eh? :-)

Anònim ha dit...

No cal ni gastar bales. Simplement, hauria d'estar permès d'endur-te per davant els delinqüents que es foten al mig de la carretera privan-te del dret a la lliure circulació i al dret a treballar.

Anònim ha dit...

Doncs a mi m'ha encantat veure els mossos escortant un camió ple de benzina... Era d'alló més

Anònim ha dit...

És una vaga una mica que no la entén ningú. Per altra banda, és dona la curiosa situació que no existeix un enemic comú contra qui lluitar (patró), ja que molts d'aquests transportistes són patrons i treballadors a la vegada.

Tan fàcil com pujar preus de servei. Però exposant-se a que algú que no els puji es faci d'or. En certa manera suposo que és una pugna entre ells mateixos on acaben rebent uns altres.

Sigui com sigui, jo tinc les meves provisions de nocilla i pa bimbo ben a ma.

Una salutació

Anònim ha dit...

D'acord que la vaga toca els nassos, i que es passen fent el que fan; però això no et dóna dret a dir de tot un col·lectiu que els falten llums i a insultar-los.
Tot i que gairebé mai comparteixo la teva opinió, et llegeixo perquè m'agrada. Però m'ha semblat excessiu insultar tots els camioners.

Karbeis ha dit...

Maria,

Evidentment que sempre hi ha excepcions. De fet, jo en conec alguna. I precisament les excepcions que conec no secunden aquesta vaga sino que la fan pel sol fet que els fills de puta de qui parlo podrien trencar-li els vidres, punxar-li les rodes o, fins i tot agredir-lo. A aquest son a qui jo em refereixo.

Evidentment mai no es pot col.lectivitzar. Però quan escric d'aquesta manera donc per suposat que la gent em sabra entendre i no interpretarà les meves paraules al peu de la lletra.

Anònim ha dit...

La veritat és que m'he indignat més del que feia falta, en sóc conscient. Però aquest col·lectiu està molt a prop meu, tant com per dir-te que visc amb un camioner, i m'ha sabut greu. tot i que aquesta vaga no em toca d'aprop perquè aquí a Menorca, no s'està seguint.
No estic gens d'acord amb el que fan molts d'ells, perquè crec en el dret a vaga, però també en el dret a no fer-la.
Gràcies per l'aclariment i sé que seguiré llegint-te encara que no sempre comparteixi la teva opinió.

Anònim ha dit...

Joder, jo començo a preocupar-me, perquè últimament estic massa d'acord amb tu...

(Calla, cabronàs, que ja et veig a venir!)

Per cert, abans d'ahir encara hi havia benzineres tancades, a Manresa. I tampoc som el cul del món. I el Caprabo sense fruita ni verdura.

Un indígena ha dit...

Aquest post m'havia passat per alt. Molt bo.